февруари 20, 2018, 01:20:17 am

Urban Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
190073
Вкупно пораки:
31901
Вкупно теми:
15859
Вкупно категории:
5
Присутни корисници:
30
Најмногу присутни корисници:
112 - октомври 17, 2017, 03:28:03 pm
Присутни денес:
33
Просечно регистрации по ден:
772.57
Просечно пораки по ден:
129.68
Просечно теми по ден:
64.47
Вкупно форуми:
11
Последен член:
davohokaf
Просечно присутни по ден:
21.95
Однос мажи - жени:
145941:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

28137300
10ч 32м
KattieDegr
4ч 22м
JustinWago
1ч 31м
VedaBrunet
1ч 27м
The Hard
1ч 13м
EdmundoBeh
1ч 4м
KristenNor
1ч 3м
RyderHolte
32м
DanielBowe
25м
SantiagoEa
22м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 7188 15811 149302 67
Февруари 2018 2229 4726 85962 67
Јануари 2018 4959 11085 63340 45
* 2017 8672 16091 40750 112
Декември 2017 7534 14683 37669 49
Ноември 2017 940 1115 2270 72
Октомври 2017 186 281 771 112
Септември 2017 1 1 31 50
Август 2017 0 0 1 3
Јули 2017 0 0 0 2
Јуни 2017 11 11 8 11