февруари 21, 2018, 04:46:39 am

Urban Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
192950
Вкупно пораки:
32004
Вкупно теми:
15914
Вкупно категории:
5
Присутни корисници:
28
Најмногу присутни корисници:
112 - октомври 17, 2017, 03:28:03 pm
Присутни денес:
45
Просечно регистрации по ден:
781.09
Просечно пораки по ден:
129.57
Просечно теми по ден:
64.43
Вкупно форуми:
11
Последен член:
Aabesew
Просечно присутни по ден:
22.20
Однос мажи - жени:
148240:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

28137300
10ч 32м
KattieDegr
4ч 22м
JustinWago
1ч 31м
VedaBrunet
1ч 27м
The Hard
1ч 13м
EdmundoBeh
1ч 4м
KristenNor
1ч 3м
RyderHolte
32м
DanielBowe
25м
SantiagoEa
22м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 7243 15914 152179 72
Февруари 2018 2284 4829 88839 72
Јануари 2018 4959 11085 63340 45
* 2017 8672 16091 40750 112
Декември 2017 7534 14683 37669 49
Ноември 2017 940 1115 2270 72
2017-11-01 48 54 41 36
2017-11-02 50 53 50 39
2017-11-03 78 85 93 56
2017-11-04 114 120 123 52
2017-11-05 118 122 101 65
2017-11-06 55 64 47 49
2017-11-07 73 82 129 72
2017-11-08 66 69 100 62
2017-11-09 30 35 171 54
2017-11-10 32 39 141 45
2017-11-11 11 17 75 59
2017-11-12 34 34 126 43
2017-11-13 30 36 92 55
2017-11-14 5 9 58 43
2017-11-15 24 30 102 58
2017-11-16 17 21 97 42
2017-11-17 6 11 82 39
2017-11-18 12 12 71 69
2017-11-19 9 34 105 51
2017-11-20 24 35 92 50
2017-11-26 19 28 67 68
2017-11-27 14 35 81 49
2017-11-29 24 32 81 6
2017-11-30 47 58 145 7
Октомври 2017 186 281 771 112
Септември 2017 1 1 31 50
Август 2017 0 0 1 3
Јули 2017 0 0 0 2
Јуни 2017 11 11 8 11