февруари 21, 2018, 04:52:27 am

Urban Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
192962
Вкупно пораки:
32005
Вкупно теми:
15915
Вкупно категории:
5
Присутни корисници:
29
Најмногу присутни корисници:
112 - октомври 17, 2017, 03:28:03 pm
Присутни денес:
45
Просечно регистрации по ден:
781.14
Просечно пораки по ден:
129.58
Просечно теми по ден:
64.44
Вкупно форуми:
11
Последен член:
emerinusinfum
Просечно присутни по ден:
22.20
Однос мажи - жени:
148247:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

28137300
10ч 32м
KattieDegr
4ч 22м
JustinWago
1ч 31м
VedaBrunet
1ч 27м
The Hard
1ч 13м
EdmundoBeh
1ч 4м
KristenNor
1ч 3м
RyderHolte
32м
DanielBowe
25м
SantiagoEa
22м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 7244 15915 152191 72
Февруари 2018 2285 4830 88851 72
Јануари 2018 4959 11085 63340 45
* 2017 8672 16091 40750 112
Декември 2017 7534 14683 37669 49
2017-12-01 85 92 198 10
2017-12-02 561 745 697 16
2017-12-03 122 250 228 18
2017-12-04 58 197 162 10
2017-12-05 71 230 223 15
2017-12-06 535 668 778 27
2017-12-07 390 519 551 16
2017-12-08 380 740 796 20
2017-12-09 321 552 2135 18
2017-12-10 305 498 2166 13
2017-12-11 333 388 1847 24
2017-12-12 284 329 1971 15
2017-12-13 325 346 2055 21
2017-12-14 310 352 2143 14
2017-12-15 329 359 2314 30
2017-12-16 328 353 2134 26
2017-12-17 362 385 2155 17
2017-12-18 394 444 1026 16
2017-12-19 116 477 703 29
2017-12-20 108 531 972 18
2017-12-21 154 604 939 32
2017-12-22 173 573 724 26
2017-12-23 134 534 692 29
2017-12-24 97 519 1099 28
2017-12-25 189 613 892 30
2017-12-26 74 485 635 15
2017-12-27 118 536 773 29
2017-12-28 178 614 877 35
2017-12-29 195 598 1568 27
2017-12-30 191 571 2074 27
2017-12-31 314 581 2142 49
Ноември 2017 940 1115 2270 72
Октомври 2017 186 281 771 112
Септември 2017 1 1 31 50
Август 2017 0 0 1 3
Јули 2017 0 0 0 2
Јуни 2017 11 11 8 11