февруари 21, 2018, 04:47:37 am

Urban Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
192952
Вкупно пораки:
32004
Вкупно теми:
15914
Вкупно категории:
5
Присутни корисници:
28
Најмногу присутни корисници:
112 - октомври 17, 2017, 03:28:03 pm
Присутни денес:
45
Просечно регистрации по ден:
781.10
Просечно пораки по ден:
129.57
Просечно теми по ден:
64.43
Вкупно форуми:
11
Последен член:
uveiteesaqoe
Просечно присутни по ден:
22.20
Однос мажи - жени:
148240:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

28137300
10ч 32м
KattieDegr
4ч 22м
JustinWago
1ч 31м
VedaBrunet
1ч 27м
The Hard
1ч 13м
EdmundoBeh
1ч 4м
KristenNor
1ч 3м
RyderHolte
32м
DanielBowe
25м
SantiagoEa
22м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 7243 15914 152181 72
Февруари 2018 2284 4829 88841 72
Јануари 2018 4959 11085 63340 45
2018-01-01 387 803 1599 40
2018-01-02 296 682 785 42
2018-01-03 284 629 908 38
2018-01-04 366 712 1228 45
2018-01-05 398 763 1331 35
2018-01-06 188 586 1952 32
2018-01-07 329 799 1752 33
2018-01-08 252 687 1152 45
2018-01-09 90 339 864 27
2018-01-10 106 365 1131 26
2018-01-11 108 533 1535 26
2018-01-12 213 363 1620 27
2018-01-13 207 332 1655 27
2018-01-14 86 177 1670 17
2018-01-15 134 215 1646 23
2018-01-16 116 247 1739 23
2018-01-17 74 184 2097 28
2018-01-18 100 175 2397 32
2018-01-19 92 142 2370 24
2018-01-20 40 107 1745 19
2018-01-21 74 140 1626 22
2018-01-22 34 133 1522 28
2018-01-23 123 262 2467 24
2018-01-24 97 169 2175 33
2018-01-25 103 215 2192 40
2018-01-26 108 192 3081 19
2018-01-27 53 151 3884 20
2018-01-28 147 253 3483 24
2018-01-29 82 151 3564 26
2018-01-30 166 228 4085 39
2018-01-31 106 351 4085 36
* 2017 8672 16091 40750 112
Декември 2017 7534 14683 37669 49
Ноември 2017 940 1115 2270 72
Октомври 2017 186 281 771 112
Септември 2017 1 1 31 50
Август 2017 0 0 1 3
Јули 2017 0 0 0 2
Јуни 2017 11 11 8 11