февруари 21, 2018, 04:57:03 am

Urban Gaming - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
192966
Вкупно пораки:
32005
Вкупно теми:
15915
Вкупно категории:
5
Присутни корисници:
26
Најмногу присутни корисници:
112 - октомври 17, 2017, 03:28:03 pm
Присутни денес:
45
Просечно регистрации по ден:
781.15
Просечно пораки по ден:
129.58
Просечно теми по ден:
64.44
Вкупно форуми:
11
Последен член:
eviwnainatif
Просечно присутни по ден:
22.20
Однос мажи - жени:
148252:1

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

28137300
10ч 32м
KattieDegr
4ч 22м
JustinWago
1ч 31м
VedaBrunet
1ч 27м
The Hard
1ч 13м
EdmundoBeh
1ч 4м
KristenNor
1ч 3м
RyderHolte
32м
DanielBowe
25м
SantiagoEa
22м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2018 7244 15915 152195 72
Февруари 2018 2285 4830 88855 72
2018-02-01 97 364 3641 28
2018-02-02 84 243 3847 22
2018-02-03 60 107 4475 31
2018-02-04 113 156 5237 51
2018-02-05 115 194 5344 51
2018-02-06 74 107 5012 67
2018-02-07 146 347 4373 45
2018-02-08 105 388 4377 56
2018-02-09 92 331 3871 49
2018-02-10 53 149 4302 35
2018-02-11 180 465 5317 43
2018-02-12 155 330 4959 41
2018-02-13 177 248 4709 49
2018-02-14 125 229 3867 43
2018-02-15 125 209 2760 59
2018-02-16 145 296 4474 59
2018-02-17 206 313 5410 51
2018-02-18 93 131 5093 37
2018-02-19 84 117 4709 46
2018-02-20 51 94 2642 72
2018-02-21 5 12 436 45
Јануари 2018 4959 11085 63340 45
* 2017 8672 16091 40750 112
Декември 2017 7534 14683 37669 49
Ноември 2017 940 1115 2270 72
Октомври 2017 186 281 771 112
Септември 2017 1 1 31 50
Август 2017 0 0 1 3
Јули 2017 0 0 0 2
Јуни 2017 11 11 8 11