февруари 18, 2018, 05:43:15 pm

Автор Тема: Пријави за позиција.(CLOSE)  (Прочитано 223 пати)

Administrator

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Пораки: 1
    • Погледај го Профилот
Пријави за позиција.(CLOSE)
« на: јуни 23, 2017, 10:45:56 am »
Во оваа тема можете да се пријавете за Gamemaster на нашиот сервер
доколку пријавите се отворени. Пријавата ја поднесувате со опцијата 'цитат'
односно без отворање на нова тема.

Ваш Nickname:
Години [Real Life] :
Зошто сакате да бидете Gamemaster ? [ мин. 60 зборови ] :
Слика од /stats :
Колку саати дневно играте на серверот ? :
Дали до сега сте биле Gamemaster на серверот ? :
Дали го прифаќате Gamemaster договорот ? :

GAMEMASTER DOGOVOR
Gamemaster договор - Исто така доколку сакате да влезете
во Gamemaster тимот мора да се согласувате со Gamemaster договорот односно
по земањето Gamemaster да бидете во Тимот 2 недели и да не бидете отсутен
во нив , доколку не го исполните овој договор ќе бидете казнети со затворска
и парична казна.